Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Πόρσε και Μερσέντες εναντίον Τέσλα, στη μάχη των ηλεκτρικών οχημάτων

Η μεγάλη και ταχεία ανάπτυξη και απήχηση της Tesla, έχει προβληματίσει τους Γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι οποίοι στρέφονται στην ηλεκτρική τεχνολογία, μη θέλοντας να ρισκάρουν να μείνουν πίσω από τις εξελίξεις σε μια νέα, ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. 

Η Porsche αναπτύσσει ένα μοντέλο μικρότερο από την Panamera που βλέπετε στην εικόνα, ενώ η Mercedes αναπτύσσει ένα μοντέλο όμοιο με τα E-class ή S-class sedans. Και τα δύο αυτοκίνητα βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Το μοντέλο της Porsche δεν αναμένεται πριν το 2018 ενώ η Mercedes θα μπορέσει να παρουσιάσει κάτι το 2021. Αυτή η αργή αντίδραση από την παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία, μπορεί να δώσει στην Tesla το χρόνο που χρειάζεται για να αποκτήσει ένα παγκόσμιο σύστημα πωλήσεων, εγκαίρως, πριν το πολυαναμενόμενο, Model 3, αξίας μόλις $35.000 κυκλοφορήσει.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *