Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Γιατι το Ello μπορει να γκρεμισει το Facebook

Συνέντευξη με τον Paul Budnitz, τον“νέο Ζούκερμπεργκ”


Το Facebook πεθανε, ζητω το Ello;


Τι γίνεται με το νέο κοινωνικό δίκτυο που αναπτύσσεται με καταιγιστικούς ρυθμούς και κερδίζει ολοένα και περισσότερους χρήστες μέρα με τη μέρα;

Το νέο “invite-only“ social network δημιουργήθηκε από έναν “τρελό“ μάστορα ποδηλάτων και σχεδιαστή. Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2014, μόνο για 90 φίλους του εμπνευστή του Paul Budnitz, όμως τον Αύγουστο αποφάσισε να γίνει διαθέσιμο και σε άλλους χρήστες οι οποίοι μπορούν να γραφτούν μόνο αν λάβουν πρόσκληση από κάποιον που είναι ήδη μέλος.

Παρότι δεν έχουμε φτιάξει ακόμα προφίλ του NEWS 247 στο Ello, μιλήσαμε με τον “πατέρα” του για το μεγαλόπνοο σχέδιο του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΤΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
http://portfolio.news247.gr/ello-facebook
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *