Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Είναι απίστευτο ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα σε αυτό το τρομακτικό ατύχημα! (vid)

Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο να κινείται εκτός ελέγχου και να περνά πάνω και δίπλα από θεατές, χωρίς κανείς να πάθει το παραμικρό.



Ίσως ο τίτλος του θέματος σας φανεί υπερβολικός. Όμως, ακόμη και μια βιαστική παρακολούθηση του βίντεο, αφήνει τον καθένα με το ... στόμα ανοικτό.

Το βίντεο τραβήχθηκε πριν λίγες ώρες, στην διάρκεια του "Jolly Rally" , στην Ιταλία. Ο οδηγός του κίτρινου Mk II Renault Clio χάνει τον έλεγχο του αγωνιστικού αυτοκινήτου, σε μια στροφή. Το αυτοκίνητο βγαίνει από το δρόμο και κατευθύνεται επάνω στους θεατές. Στη συνέχεια γυρίζει στο πλάι, ακολούθως χτυπά η μάσκα στο χώμα και το αυτοκίνητο αναποδογυρίζει και χτυπάει με την οροφή. Και στο τέλος, αφού περνά ανάμεσα στους θεατές, πέφτει ξανά στον δρόμο. Κανένας από τους θεατές δεν τραυματίστηκε! Ωστόσο, ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν υποστεί κάποιους μικροτραυματισμούς . Ευτυχώς το ρολ μπαρ τους προστάτευσε από τα χειρότερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *