Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: Βατανιακός - Αλεξάνδρεια 49-83

Συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδας της Αλεξάνδρειας ,κερδίζοντας και μέσα στην Κατερίνη τον Βατανιακό με το ευρύ 83-49.
Η ομάδα του ΓΑΣ ήταν καταιγιστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πήρε από νωρίς το προβάδισμα , το οποίο διεύρυνε συνεχώς κατά την διάρκεια του ματς μέχρι την τελική διαφορά των 34 πόντων. Χαρακτηριστικό της εξαιρετικής εμφάνισης των παιχτών, είναι ότι όλοι οι αθλητές που χρησιμοποιήθηκαν σκόραραν. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τον ΓΑΣ και μάλιστα η δεύτερη σερί με πάνω από 30 πόντους.

Επόμενο παιχνίδι για την Αλεξάνδρεια το Σάββατο 8/11 στις 18:00 στο κλειστό του 2ου γυμνασίου, όπου έρχεται αντιμέτωπη με τον Μ. Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης., σε ένα γειτονικό ντέρμπι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:(Γκότσης) Πλωμαρίτης, Παπαγερίδης, Σιτσάνης, Μπαλιακας, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Παντοφλίδης, Περπερίδης,Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος,Πρόιος,Ρουσόπουλος.
Πηγη: ''ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ'' ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *