Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Ίκαροι Γιαννιτσών 55-43

Ακολουθώντας το καλό ξεκίνημα του ανδρικού τμήματος ,το παιδικό τμήμα της ακαδημίας Basketball του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών προχώρησε και αυτό με τη σειρά του στην 4η συνεχόμενη νίκη επί των Ικάρων Γιαννιτσών με σκορ 55-43 την Κυριακή 02-11-2014 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών Ε.Μυστακίδου.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε γενικές γραμμές σε καλό κλίμα, η ομάδα του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο κυρίαρχος του αγώνα . Από το πρώτο λεπτό έχτισε διαφορά ασφαλείας στο σκορ και δεν άφησε κανένα περιθώριο απειλής από τη μεριά των αντιπάλων.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Μέγα Κώστας Χατζη αντωνίου μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: «Κατ’αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου . Είχαμε κάποια δίλεπτα χαλάρωσης, αλλά σε καμιά φάση του αγώνα δεν δώσαμε στον αντίπαλό μας την ευκαιρία να μας απειλήσει στο σκορ. Στόχος μου σε τέτοια παιχνίδια τοπικού χαρακτήρα είναι να κρατάω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους για να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια έξω απ΄αυτό. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δίνοντας στο καθένα την πρέπουσα σημασία.Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το καλό κλίμα και για τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν στο γήπεδο».

Τα δεκάλεπτα : A΄13-09 , Β΄15-09 ,Γ΄10-10, Δ΄17-15.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Χατζηαντωνίου Κ.) : Λουκίδης ,Τζαβέλας 5(1τρ.), Λαζαρίδης , Χατζηλαμπρινός 10, Ελευθεριάδης , Καραγιώργος , Κουϊμτζίδης 11 , Στόϊτσης 26, Τσολάκης 1, Εγγονίδης 2, Γραικός.

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(ΣΠΟΝΤΗΣ Ν.) : Ντιούδης 4, Καραμπελας 1, Σπόντης 18, Βελισκάκης , Τσέπα 3(1τρ.) , Χατζηϊωαννίδης , Μπέμπερης 15( 3τρ.), Παπαδόπουλος , Φιτιλής 2, Θωμαϊδης , Κυρανούλης.




πηγη:Logospellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *