Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για 6.000 ανέργους από τον ΟΑΕΔ

Απασχόληση σε επιπλέον 6.000 ανέργους προσφέρει πρόγραμμα επιδότησης του ΟΑΕΔ, συνολικού προϋπολογισμού 59,4 εκατομμυρίων ευρώ, προς τις επιχειρήσεις.

Η σχετική υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, προβλέπει ότι άνεργοι 25 έως 66 ετών θα μπορούν να απασχοληθούν, με σχέση πλήρους απασχόλησης, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα επιδοτούνται για ένα χρόνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα Νέα”, με την απόφαση αυτή, αυξάνεται από 5.000 σε 11.000 ο αριθμός των δικαιούχων του προγράμματος, καθώς οι 5.000 θέσεις αυτές εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις λίγες ώρες τον περασμένο μήνα, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσφερόμενες θέσεις του προηγούμενου προγράμματος επιδότησης του ΟΑΕΔ προς επιχειρήσεις για την πρόσληψη 5.000 ανέργων, τον περασμένο μήνα, εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *