Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Εθελοντική αιμοδοσία του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας για τον συμπολίτη μας Απόστολο Καραγιοβαννίδη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δείτε φωτογραφίες από την εθελοντική αιμοδοσία του Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia για τη συγκέντρωση αίματος για τον συμπολίτη μας Απόστολο Καραγιοβαννίδη που δίνει αγώνα ζωής.

Να σημειώσουμε πως η μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν Έδεσσας βρίσκεται κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα στο Κ.Υ. Αριδαίας.

Το ialmopia.gr βρέθηκε σήμερα το πρωί (11/11) στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας και θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά για την σημερινή δράση του συλλόγου.

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας Ισίδωρος Ιωαννίδης στο ialmopia:

"Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας για να δώσουμε αίμα στην τράπεζα αίματος που έχει ο Σύλλογος εδώ και χρόνια. Μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου όσες φιάλες μαζευτούν σήμερα θα δοθούν στον συμπολίτη μας Καραγιοβαννίδη Απόστολο ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες δίνει τη δική του μάχη. Ο Σύλλογος κάνει αυτή την διαδικασία εδώ και δύο χρόνια, υπάρχει τράπεζα αίματος και βοηθάει οποιοδήποτε συμπολίτη μας έχει ανάγκη, πάντα στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης του Συλλόγου μας."
Δείτε τις φωτογραφίες:
















ialmopia.gr

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *