Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Στην Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση για τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (17/11) το απόγευμα η Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση από την ΔΗΚΕΑλμωπίας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση όλων των κατοίκων Αλμωπίας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση ενός νέου συνανθρώπου μας που έχει άμεση ανάγκη. 
Στη μουσική εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς τα εξής μουσική σχήματα:
Λυμένα κορδόνια 
Ο Διογένης με τον Δ. Χριστόπουλο και τον Δ. Ουσταμπασίδη 
Το Καφέ Αμάν της Καρατζόβας
και η Χριστίνα Μπέντση με τον Τραμποσίνη Χ., Μαρμαρίδη Χ. και Τσίντζα Στέργιο.
Να σημειώσουμε πως η είσοδος ήταν ελεύθερη και υπήρχε κουμπαράς αγάπης. 
Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στην μουσική εκδήλωση και συγχαίρει για την οργάνωση της τόσο την ΔΗΚΕΑλμωπίας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας, όσο και τα υπέροχα μουσικά σχήματα της περιοχής μας που χωρίς κανένα κέρδος είναι έτοιμοι να προσφέρουν και να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο μας.

Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:
























ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *