Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Την ερχόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν 44 εκατ. ευρώ για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Μόλις το 8% των αιτήσεων για τη χορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης έχει απορρίψει το υπουργείο Οικονομικών, με τη διαδικασία να κινείται εντός χρονοδιαγράμματος.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του Taxis για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης έχει δεχθεί 825.000 αιτήσεις για τη χορήγηση του πετρελαίου θέρμανσης και εξ αυτών έχουν εγκριθεί οι 757.000, όπως αναφέρουν tanea.gr.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση για προκαταβολή την οποία και δεν έχουν εισπράξει και σε όσους αγόρασαν πετρέλαιο θέρμανσης συνολικά 44 εκατ. ευρώ. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν διατεθεί 74 εκατ. ευρώ για επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, ενώ μέσα στο 2015 θα δοθούν άλλα 210 εκατ. ευρώ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *