Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Gamers εναντίον UNICEF (vid)

Μία πρόσφατη παρουσίαση της Unicef σε μία έκθεση βιντεοπαιχνιδιών προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στην gaming κοινότητα και αυτή τη στιγμή εκατοντάδες gamers γράφουν
αρνητικά σχόλια κάτω από το βίντεο της παρουσίασης που δημοσιεύθηκε στο YouTube. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας εκπρόσωπος του οργανισμού ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε ένα "ψεύτικο" παιχνίδι ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που βρισκόταν εκεί για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται εκατοντάδες παιδιά στο νότιο Σουδάν. 

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρακάτω, τα dislikes και τα αρνητικά σχόλια είναι πάρα πολλά ενώ πολλοί κάνουν λόγο πως ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε η Unicef το θέμα δεν ήταν σωστός. Δείτε περισσότερα μέσω του παρακάτω player.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *