Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Χιόνια και τσουχτερό κρύο σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Χιόνια, χαμηλές θερμοκρασίες -το θερμόμετρο έπεσε κάτω από το μηδέν ακόμα και την πόλη της Θεσσαλονίκης σήμερα τα ξημερώματα- συνθέτουν το απόλυτα «εορταστικό» σκηνικό του
καιρού που επικρατεί στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Χιονίζει από χθες τη νύχτα σε ολόκληρο το νομό Φλώρινας αλλά και στις πόλεις της Έδεσσας , της Καστοριάς και της Κοζάνης (από το μεσημέρι σήμερα).

Οι θερμοκρασίες σε ολόκληρη σχεδόν την κεντρική και δυτική Μακεδονία έπεσαν από τα ξημερώματα κάτω από το μηδέν (-5 στη Φλώρινα,-4 στα Γρεβενά, -3 στην Καστοριά και την Κοζάνη., - 2 στο Κιλκίς , -1 στη Θεσσαλονίκη).

Η ισχυρή χιονόπτωση της νύχτας αλλά και ο παγετός που επικρατεί δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων η οποία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σην εθνική οδό Φλώρινας –Καστοριάς, μέσω Βίγλας από το 16ο-25ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βιτσίου από το 20-30ο χιλιόμετρο.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σ ολόκληρη την Εγνατία οδό αλλά και στα εθνικά και επαρχιακά οδικά δίκτυα των νομών της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *