Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Συμμετοχή του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας στους αγώνες Master 2014 της Γ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Master 2014 και το αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της Ένωσης στην κάθε κατηγορία junior.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας εκπροσωπήθηκε με πέντε αθλητές/τριες, στους συνολικά είκοσι τέσσερις, τον Νικόλαο Τσαρκνιά (2ος), τον Στέργιο Τσαρκνιά (3ος), την Πασχαλίνα Σαπουντζή (1η), την Ιωάννα ΧηΚυριάκου (3η) και την Μαρία Γεωργιάδου (4η).

Αρχικά όλοι οι αθλητές φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Αμπελώνας στην Νάουσα, αλλά δυστυχώς η συνεχής βροχόπτωση δεν άφησε καμία δυνατότητα να γίνουν οι αγώνες. Ωστόσο οι αθλητές είχαν την χαρά να βρεθούν για ένα Σαββατοκύριακο όλοι μαζί, να προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο και να λειτουργήσουν ως αμάδα. Λύση στο πρόβλημα του καιρού δόθηκε καθώς έγιναν οι απαραίτητες εργασίες υποδομής και τοποθετήθηκε το νέο μπαλόνι που δόθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στην Γ΄ Ένωση και αυτό τοποθετήθηκε στο Κέντρο Αντισφαίρισης του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαίδας με δαπάνες του σωματείου και του Δήμου. Έτσι οι αθλητές αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα οι άσχημες καιρικές συνθήκες.

Καλές γιορτές και πολλές ευχές. Υγεία και ευλογία.























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *