Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Παραμονές χριστουγέννων στο Δήμο Αλμωπίας

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Α και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας με μεγάλη του χαρά ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι στα πλαίσια της καμπάνιας XXSmile "Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα” διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες την παραμονή των Χριστουγέννων Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.

Στις 12:00π.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα ξεκινήσει ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, στο οποίο θα μας διασκεδάσει μία ομάδα που περιλαμβάνει Ξυλοπόδαρο, Ξωτικό και Νεραΐδα, για να δώσουν χαρά και κέφι, μεταδίδοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης, με μουσική, παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις.

Στη συνέχεια ο Σ.Φ.Μ.Α. «ΑΡΙΩΝ» θα πει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης ξεκινώντας στις 16:00μ.μ. από το Δημαρχείο.

Καταλήγοντας θα έχουμε τη γιορτινή βραδιά «Λευκή Νύχτα» με τη συμμετοχή της Δημοτικής μπάντας με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης καθώς επίσης και τη συνέχιση της λειτουργίας όσων καταστημάτων το επιθυμούν έως και τις 11:00μ.μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *