Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τη Δευτέρα η καταβολή της ενιαίας ενίσχυσης στους αγρότες

Την ερχόμενη Δευτέρα πρόκειται να καταβληθεί στους αγρότες το υπόλοιπο της ενιαίας ενίσχυσης του 2014 συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η προκαταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης, ήτοι 886,5 εκατ. ευρώ, είχε καταβληθεί στους 656.736 δικαιούχους στις 12 Νοεμβρίου.

Επίσης, για τις 29 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2014, ενώ από προχθές ξεκίνησαν οι πληρωμές της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας των ετών 2012 και 2013 στις Περιφερειακές Ενότητες όπου έχει ολοκληρωθεί η διασταύρωση των στοιχείων και η αποστολή τους στο υπουργείο.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουκουλόπουλος στο τελευταίο τετράμηνο του έτους, από τον Αύγουστο έως τέλος Δεκεμβρίου δηλαδή, οι πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί στους αγρότες ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ (ενιαία ενίσχυση, εξισωτική αποζημίωση, δράσεις του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης κ.α).




Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *