Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η Βόρεια Κορέα πίσω από τα hacks στη Sony (vid)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, έδωσε πριν λίγα λεπτά μία συνέντευξη Τύπου στην οποία επιβεβαίωσε πως η Βόρεια Κορέα ήταν υπεύθυνη για την κυβερνοεπίθεση προς τη Sony και πως
οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζουν αντεπίθεση αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει την φύση της. 

Συγκεκριμένα, ο Obama δήλωσε τα εξής: "Αυτή τη στιγμή, το προσωπικό μου εργάζεται στην δημιουργία των απαντήσεων και εγώ θα διαλέξω μία εξ αυτών με βάση αυτή που αισθάνομαι πως είναι κατάλληλη για αυτού του είδους το έγκλημα." Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν δίστασε να σχολιάσει την οπισθοχώρηση της Sony με την ακύρωση της προβολής της ταινίας The Interview παγκοσμίως, η οποία τον βρήκε εντελώς αντίθετο και θεωρεί πως δεν έπρεπε να γίνει. 

Μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη Τύπου παρακάτω.



unboxholics.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *