Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εγκατάσταση εφαρμογών κατά βούληση από τους παρόχους! (vid)

Αν θεωρούσατε ενοχλητικό το bloatware από τους παρόχους της κινητής τηλεφωνίας, αυτά τα νέα θα σας απελπίσουν. Η νέα υπηρεσία από την Digital Turbine με την ονομασία Ignite, είναι
σχεδιασμένη για να κάνει πιο εύκολη την εγκατάσταση εφαρμογών από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, οποιαδήποτε στιγμή αυτοί επιθυμούν, ακόμα και μετά την αγορά της συσκευής.

Από τη μεριά της η Digital Turbine υποστηρίζει πως το Ignite θα βοηθήσει τους παρόχους να κυκλοφορούν γρήγορα τις συσκευές τους, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την έγκριση των εφαρμογών τους, καθιστώντας τις εταιρίες πιο ανταγωνιστικές. Επίσης υπόσχεται αύξηση κερδών μέσω νέων συνεργασιών και διαφημίσεων. Ήδη η Verizon και η T-Mobile είναι πελάτες της και καθημερινά προστίθενται και άλλες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *