Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Καιρός τα 16 GB να αποτελέσουν παρελθόν

Ένα πρόσφατο άρθρο του Russell Holly του AndroidCentral δίνει το σύνθημα πως οι καταναλωτές πρέπει να ξεκαθαρίσουν στους κατασκευαστές πως τα 16GB δεν πρέπει να αποτελούν πλέον επιλογή στον αποθηκευτικό χώρο ενός smartphone και τους προτρέπει να προτιμούν εκδόσεις από 32GB και άνω. Τη στιγμή που τα τηλέφωνα πλέον έχουν δυνατότητα καταγραφής 4K videos, οι βασικές επιλογές πρέπει να είναι τα 32 και τα 64GB. Όπως αναφέρει “η καλύτερη λύση για τους κατασκευαστές είναι να εγκαταλείψουν τα 16GB ως τα φθηνότερα μοντέλα για τις ναυαρχίδες τους το 2015. Η HTC, η LG, η Motorola, η Samsung και όποιος θέλει να πουλάει συσκευή άνω των $500 πρέπει να κάνει στάνταρ τα 32GB”.

Πέρα από τους χρήστες Android και οι χρήστες Apple έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τα 16GB στο iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Μάλιστα σε μια πρόσφατη έρευνα της εφαρμογής IceCream αποκαλύπτεται πως το 8% των χρηστών iPhone ξεμένουν από χώρο κάθε μέρα και το 22% τουλάχιστον μια φορά το μήνα.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *