Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη συνεργατών του Χριστόδουλου Ξηρού

Δύο άτομα, που καταζητούνταν ως συνεργάτες του Χριστόδουλου Ξηρού, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα, και κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου εξετάζονται. Πρόκειται για ένας Έλληνα ηλικίας 54 ετών και έναν αλλοδαπό αλβανικής υπηκοότητας 37 ετών.

Οι δύο συνελήφθησαν με βάση εντάλματα σύλληψης του επίκουρου ειδικού εφέτη ανακριτή Αθηνών, που είχαν εκδοθεί με τις κατηγορίες της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση, κατασκευής, προμήθειας και κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών, παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων, πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, εκρηκτικών μηχανισμών και άλλων ειδών πολεμικού υλικού, πλαστογραφίας, άλλων εγκληματικών πράξεων και υπόθαλψης εγκληματία.

Ο 37χρονος Αλβανός φέρεται ότι είναι αυτός που είχε νοικιάσει το σπίτι στην Ανάβυσσο όπου συνελήφθη ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής και αναμένεται να ανακοινωθούν νεότερα στοιχεία εντός της ημέρας.



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *