Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τερμάτισε το γραφικόμετρο ο Άδωνις. Παίζει με τα τρενάκια του μικρού Αλέξη (vid)

Με ένα βίντεο επέλεξε ο Άδωνις Γεωργιάδης να δείξει στο εκλογικό σώμα το τι θα γίνει τη Δευτέρα σε περίπτωση που προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στα πλάνα, παίζει με δύο τρενάκια παραπέμποντας στο επίμαχο σποτ του Πάνου Καμμένου με πρωταγωνιστή τον μικρό "Αλέξη".

Το μεγάλο τρένο, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία βρίσκεται στις ράγες με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το μικρό τρένο που συμβολίζει την Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα, αν κινηθεί σε αντίθετη κατεύθυνση θα συγκρουστεί με το μεγάλο και θα γίνει σμπαράλια.

"Αν το μεγάλο συγκρουστεί με το μικρό, τί λέτε να γίνει; Μπρρρρρρρρ το μικρό τρενάκι", ακούγεται να λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

"Και εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτό το τρενάκι επειδή θα έχουμε επιλέξει να ψηφίσουμε για πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα", συνεχίζει.

"Αν οι Έλληνες υποχωρήσουν στις σειρήνες του λαϊκισμού θα εγκλωβίσουν την Ελλάδα σε μια περιπέτεια. Ελπίζω να μην βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του μικρού τρένου που διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη θύμα της παράλογης πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα", λέει χαρακτηριστικά.

"Πιστεύω ότι αν η ΝΔ δεν είναι πρώτο κόμμα, στο λόγο της ανδρικής μου τιμής, η χώρα μπαίνει σε μια απροσδιόριστη περιπέτειας που κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει. Ας ελπίσουμε ότι ο καλός Θεός της Ελλάδας θα φωτίσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή", καταλήγει.

Τα πολιτικά επιχειρήματα, στις ράγες.



Πηγη: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *