Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Σύλληψη 54χρονου για κατοχή ναρκωτικών στα Γιαννιτσά

Οι συστηματικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 54χρονου ημεδαπού και την κατάσχεση περισσότερων από 2,5 κιλών κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν αρχικά να εντοπίσουν τον 54χρονο σε χωριό της Πέλλας το πρωί της Παρασκευής, 6/2, και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, προέκυψε ότι είχε αποθηκευμένες ποσότητες κάνναβης σε γυάλινα/πλαστικά βάζα και νάιλον συσκευασίες. 

Αναλυτικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 6 γυάλινα/πλαστικά βάζα με ποσότητες κάνναβης βάρους 414 γραμμαρίων,
  • 2 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη βάρους 184 γραμμαρίων και
  • ποσότητα αποξηραμένων κλώνων κάνναβης βάρους 2.250 γραμμαρίων.





Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *