Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ακτινογραφώντας το πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη (ΕΙΚΟΝΑ)

Το πρόσωπο ενός ανθρώπου είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς του και γι’ αυτό το λόγο η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ζήτησε από τον γνωστό φυσιογνωμιστή και σύμβουλο Επικοινωνίας Evan Fotis Γεωργουλάκη να "αποκωδικοποιήσει" το πρόσωπο του νέου τσάρου της Οικονομίας, Γιάνη Βαρουφάκη.


"Έχει επικλινές μέτωπο με αντιληπτική σκέψη, παρορμητική, βλέπει τις καταστάσεις και αποφασίζει με αμεσότητα", σημειώνει.

"Το κάτω τμήμα του μετώπου του είναι πιο ανεπτυγμένο – στα υπερόφρια τόξα -, κάτι που δείχνει οπτική μνήμη και παρατηρητικότητα".

Παράλληλα ο κ. Γεωργουλάκης σημειώνει πως ο υπουργός Οικονομίας έχει έντονα μεγάλα μάτια, βαθιά, τοποθετημένα κοντά στα φρύδια, κάτι που υποδηλώνει πνευματική και νευρική ένταση, διορατικότητα, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και συναισθηματική επιφυλακτικότητα.





"Η ικανότητα να επιδείξει κύρος, όπως και η ανάγκη να επηρεάζει και να έχει ρόλο καθοδηγητή, διαφαίνεται από το σχηματισμό της οφθαλμικής κόγχης και από τα ζυγωματικά του που προεξέχουν, ψηλά έντονα και σκαμμένα". Όσο για τη χαρακτηριστική μύτη του;

"Είναι ένδειξη ικανότητας και ανάγκης άμεσης εφαρμογής των "θέλω" του με κάθε τρόπο. Δεν συμβιβάζεται", σημειώνει.





"Το στόμα, το σαρδόνιο χαμόγελο και σε συνδυασμό με το έντονο κάτω χείλος, που προεξέχει προς τα έξω, τονίζει την αισθητήρια φύση του και την ανάγκη του να διεκδικεί. Οι βαθιές ρινοπαριακές γραμμές, με λακκάκι στα μάγουλα, που κατεβαίνουν από τα πλάγια της μύτης προσπερνώντας το στόμα, είναι θετική ένδειξη".

Όπως σημειώνει ο κ. Γεωργουλάκης, «τα συναντάς σε επιτυχημένα και αποφασιστικά άτομα, που βάζουν όλη την ενέργεια στο στόχο τους. Τα αυτιά του, συμπαγή αλλά και λίγο πεταχτά, υποδηλώνουν μεν επιφύλαξη αλλά και ανάγκη να διαφοροποιείται και να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής».



Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *