Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας κηρύσσει στις Βρυξέλλες το τέλος του Μνημονίου (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ούτε η τρόικα υπάρχει, ούτε το μνημόνιο όπως το γνωρίσαμε – ξεχάστε το”, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της άτυπης Συνόδου Κορυφής
στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως οι ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις του μνημονίου ποτέ δεν ετέθησαν ως προαπαιτούμενα από την τρόικα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας στους πολίτες.

Ο κ. Τσίπρας διεμήνυσε πως η κυβέρνηση θέλει να εξετάσει μαζί με τους εταίρους της και να υλοποιήσει πολλές από τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται και δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, και κυρίως αυτές που αφορούν στην αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη 



news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *