Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης: ''Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην υγεία στην Πέλλα''

Ο Γιάννης Σηφάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας ενημερώνει τους πολίτες ότι ξεκίνησε η παρέμβαση της κυβέρνησης στον κρίσιμο τομέα της υγείας. Η υγεία στην Πέλλα είναι
στην «εντατική». Απαιτείται σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση πρώτα των επειγόντων προβλημάτων και μεσοπρόθεσμα της συνολικής κατάστασης. 

Η παρέμβαση ξεκίνησε με την επίλυση του επείγοντος προβλήματος με τον αναισθησιολόγο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Σήμερα προκηρύχθηκε θέση επικουρικού αναισθησιολόγου και σε λίγες ημέρες θα βελτιωθεί η κατάσταση με τον προγραμματισμό των χειρουργείων στο Νοσοκομείο που παίζει ρόλο περιφερειακού νοσοκομείου. Η μικρή αυτή επείγουσα ενέργεια θα βοηθήσει να γίνονται πολύ περισσότερα χειρουργεία και να προγραμματίζονται καλύτερα.

Βέβαια τα προβλήματα και των δύο νοσοκομείων στον Νομό και της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Πέλλα είναι τεράστια με την υποχρηματοδότηση τους όλα τα τελευταία χρόνια, την μεγάλη έλλειψη ιατρικού, νοσοκομειακού προσωπικού, ακόμη και στοιχειωδών υλικών και απολύτως αναγκαίων μηχανημάτων ( π.χ. αξονικών τομογράφων). 

Με την ευκαιρία ο βουλευτής διευκρινίζει ότι η λογική της διαφαινόμενης τελευταία στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης λογικής ιδιαίτερης προβολής της όποιας προσωπικής συμβολής του κάθε βουλευτή στην επίλυση προβλημάτων του Νομού ( με κάποιο διαφαινόμενο «ανταγωνισμό» ) δεν συνάδει με την λογική και τις αρχές λειτουργίας των εκπροσώπων της ριζοσπαστικής αριστεράς. Ο κάθε βουλευτής πέραν της συμβολής του στο κοινοβουλευτικό έργο και τις άλλες εργασίες που του αναθέτει η Βουλή προωθεί λογικά την επίλυση των προβλημάτων των κοινωνικών ομάδων και την ανάπτυξη στον Νομό από τον οποίο προέρχεται. 

Η απαραίτητη ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες που κάνει ο κάθε βουλευτής, κατά την άποψη του Γιάννη Σηφάκη, πρέπει να συντείνει στην προβολή του κυβερνητικού έργου και στην προσπάθεια επιτάχυνση του προς την κατεύθυνση της προστασίας της κοινωνίας, της ενίσχυσης των κοινωνικών δαπανών και της ανάπτυξης στην Πέλλα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *