Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

«Διακοπή επ' αόριστον» (vids)

Ο πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος, έδωσε την είδηση αποχωρώντας από τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, μιλώντας για «διακοπή επ΄ αόριστον» των πρωταθλημάτων...


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τους προέδρους της Superleague, Γιώργο Μποροβήλο, της Foootball League, Σπύρο Καλογιάννη, καθώς και με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη (ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου θα διακοπούν μέχρι να ξεκινήσουν οι εργασίες για ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα, αλλά και η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες. 

Ο πρόεδρος της Super League φεύγοντας από τη συνάντηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Διακοπή επ' αόριστον όλων των πρωταθλημάτων». Κάτι που σημαίνει πως το Σαββατοκύριακο που έρχεται δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα και είναι ακόμα άγνωστο πότε η Λίγκα θα ξεκινήσει ξανά! Η συζήτηση κυμάνθηκε στην εφαρμογή του νόμου σε ότι αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την μετατροπή των συνδέσμων φιλάθλων σε λέσχες με την υποχρεωτική αναγνώριση τους από την πλευρά ων ΠΑΕ. 

Μποροβήλος: «Ηλεκτρονικό εισιτήριο και λέσχες φιλάθλων» Ο Γιώργος Μποροβήλος ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τη συνάντηση με την Κοντονή: «Ο Υφυπουργός προσανατολίζεται ώστε να διακόψει επ' αόριστον τα πρωταθλημάτων και του είπαμε πως είναι πολύ σοβαρό για τον προγραμματισμό μας. Μας ζήτησε άμεσες απαντήσεις και δρομολόγηση των θεμάτων που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τη διάλυση των συνδέσμων. Για την αυστηροποίηση των ποινών στις ομάδες δεν εχουμε αντίρρηση αλλά του ζητήσαμε να τιμωρούνται και τα φυσικά πρόσωπα για πράξεις βίας και να επαναφέρει το ιδιώνυμο! Μας είπε ότι θα το δει θετικά και θα το φέρει προς συζήτηση. Στόχος είναι από τη νέα χρονιά να έχουμε ένα ασφαλές ποδόσφαιρο. Οσον αφορά την διακοπή των πρωταθλημάτων εμείς έχουμε πνιγεί χρονικά και θα δούμε τώρα πως θα το βολέψουμε».







Καλογιάννης: «Δεν είναι σκόπιμο να μιλάμε για ποδόσφαιρο» Αμέσως μετά μίλησε ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, λέγοντας: «Ο Υφυπουργός έχει τη διάθεση να ξανά ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα όταν κρίνει ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Με τις παρούσες συνθήκες θεωρεί ότι δεν είναι σκόπιμο να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Μας μίλησε για διάλυση συνδέσμων και μετατροπή τους σε λέσχες, όπως ορίζει ο νόμος. Και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή θα σταματήσει το ποδόσφαιρο». Τοπολιάτης: «Σκληρότερες οι ποινές για τις ομάδες» 

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Τοπολιάτης, καταδίκασε τα γεγονότα: «Ως ΕΠΟ καταδικάζουμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας στον Υφυπουργό και συζητήσαμε για όλα τα προβλήματα. Η διακοπή θα αγγίξει όλα τα πρωταθλήματα. Εμείς του είπαμε ότι συμφωνούμε ότι θα έπρεπε να ήταν σκληρότερες οι ποινές για τις ομάδες». Μάλιστα, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τα χθεσινά γεγονότα στη Σούπερ Λιγκ απάντησε: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τα χθεσινά, ότι έχει βγει στα ΜΜΕ».







Ο Σταύρος Κοντονής θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στις 18:00 και μετά θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.






πηγη: sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *