Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Το στρατοδικείο καταδικάζει σε θάνατο τον Νίκο Μπελογιάννη (Σαν σήμερα 1/3)

1965 η Αίγυπτος υπέγραψε συμφωνία για στρατιωτική βοήθεια ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την Ανατολική Γερμανία.

1956 το στρατοδικείο καταδικάζει σε θάνατο τον Νίκο Μπελογιάννη και τους συντρόφους του.

1956 ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος επιστρέφει στην Κύπρο, έπειτα από τρία χρόνια στις Σεϋχέλλές.




  Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Moυσική 1/3
1969 Στην συναυλία που δίνουν οι Τhe Doors στο Dinner Key Auditorium του Miami, ο Jim Morrison συλλαμβάνεται με την κατηγορία της "πρόστυχης συμπεριφοράς". Συχνά αναφέρεται και ως "Miami Incident". Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Morrison - υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών - δεν είχε όρεξη να τραγουδήσει, έδειχνε παράξενη συμπεριφορά προς το κοινό κάνοντας σύγχρονος ασεβής δηλώσεις.

1977 Η Sara Lowndes Dylan καταθέτει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο της Bob Dylan. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 22 Νοεμβρίου του 1965, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του τραγουδιστή. Η γαμήλια τελετή είχε πραγματοποιηθεί κάτω από έναν φοίνικα στο Long Island της Νέας Υόρκης. Είχαν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Jakob Luke Dylan.

1995 Ο ντράμερ των R.E.M., Bill Berry καταρρέει στην σκηνή σε μια συναυλία του συγκροτήματος στην Ελβετία. Οι γιατροί ανακοινώνουν πως η αιτία είναι ανεύρυσμα εγκεφάλου. Ο Berry αναρρώνει και επιστρέφει στο συγκρότημα το Οκτώβριο. Λίγο αργότερα εγκαταλείπει την μπάντα και αγοράζει μια φάρμα στο Watkinsville της Georgia. Υπήρξε μέλος των R.E.M. για 17 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα ασχολείται με τη μουσική ερασιτεχνικά.


Αθλητισμός 1/3
1/3/2006 Πεθαίνει ο άγγλος επιθετικός της Chelsea Πήτερ Όσγκουντ σε ηλικία 59 ετών. Επτά μήνες αργότερα, την 1/10, οι στάχτες του θα θαφτούν κάτω από το σημείο του πέναλτυ του Stanford Bridge προς την πλευρά του Shed

1/3/1995 Πεθαίνει σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Βενετούλιας, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος του Εθνικού

1/3/1973 Η Robyn Smith γίνεται η πρώτη γυναίκα τζόκεϊ που κερδίζει μια κούρσα major Stakes όταν κερδίζει το Paumonok Handicap ιππεύοντας τον “North Sea” στο Aqueduct Raceway στο Queens της Νέας Υόρκης. Αργότερα θα εγκαταλείψει τις κούρσες για να παντρευτεί τον Fred Astair
Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *