Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Video με τα χαρακτηριστικά του Galaxy S6

Το κανάλι του Unbox Therapy στο YouTube κατάφερε να πάρει στα χέρια του τα νέα Galaxy S6 και
Galaxy S6 Edge, επιβεβαιώνοντας τα μέχρι τώρα leaks των τεχνικών χαρακτηριστικών, παρουσιάζοντας μερικές νέες λεπτομέρειες και αφήνοντας πολύ λίγα για να ανακαλύψουμε στην επίσημη παρουσίαση των τηλεφώνων. Σύμφωνα με το video λοιπόν, τα δύο κινητά είναι πανομοιότυπα στα χαρακτηριστικά τους, με τις μόνες διαφορές στις οθόνες edge και τα 50mAh περισσότερου “χυμού” στην μπαταρία του Edge μοντέλου. Στην κάμερα βρίσκουμε φακό f/1.9 για μέγιστες αποδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ειδική μνεία γίνεται στην premium αίσθηση των τηλεφώνων με Gorilla Glass 4 στην οθόνη, αλλά και στο πίσω μέρος και πλαίσιο αλουμινίου. Έχουμε δηλαδή μέταλλο και γυαλί για την premium αίσθηση αλλά θυσιάζονται άλλα χαρακτηριστικά, όπως η μη αποσπώμενη πίσω πλευρά, μη ύπαρξη microSD θύρας, μη αποσπώμενη μπαταρία, ενώ δεν είναι ανθεκτικό στο νερό όπως ο προκάτοχος του, Galaxy S5.

Επιβεβαιώνει την ύπαρξη οκταπύρηνου επεξεργαστή, 3GB RAM, οθόνη 5.1 ιντσών 1440p, ασύρματη φόρτισηνέας γενιάς και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα λειτουργεί στα πρότυπα του TouchID, χωρίς δηλαδή να χρειάζεται swipe.

Μείνετε εδώ στους Unboxholics, για την πλήρη ενημέρωση σας για τα νέα τηλέφωνα της Samsung, καθώς θα καλύψουμε το Mobile World Congress 2015 καθ’ όλη τη διάρκεια του, ξεκινώντας από αύριο Κυριακή.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *