Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ελέγξτε το αυτοκίνητο σας με το smartwatch

Ονομάζεται Blue Link και είναι η νέα εφαρμογή της Hyundai για smartwatches, που σας επιτρέπει να κλειδώνετε/ξεκλειδώνετε πόρτες, να ξεκινάτε ή να σταματάτε τη λειτουργία της μηχανής, να ανάβετε τα φώτα ή να κορνάρετε. 

Θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε το αυτοκίνητο σας στα χαοτικά παρκινγκ των εμπορικών κέντρων και να καλέσει την οδική βοήθεια. 

Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και με φωνητικές εντολές και όπως χαρακτηριστικά το περιγράφει ο Frank Ferrara της Hyundai Motor “είναι σαν να είστε ο James Bond 007 ή ο Scotty στο Star Trek”. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android Wear smartwatches, ενώ θα είναι διαθέσιμη και για το Apple Watch, όταν αυτό κυκλοφορήσει. 

Όσοι διαθέτετε Android Wear smartwatch και Hyundai, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από εδώ.
unboxholics.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *