Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Είμαστε όλοι άνθρωποι: Αγάπη χωρίς διαχωρισμούς (vid)

Το βίντεο «Diversity & Inclusion – Love Has No Labels» ανέβηκε στο youtube στις 3 Μαρτίου και μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες έχει ξεπεράσει τo 1.5 εκατομμύριο views.

Τι γίνεται αν αφαιρέσουμε από τον άνθρωπο την εξωτερική εμφάνιση; Δεν θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχτούμε τον καθένα για αυτό που πραγματικά είναι;

Η αγάπη δεν έχει όρους. Η αγάπη υπερνικά τα πάντα. Τις προκαταλήψεις για την εθνικότητα, την ηλικία, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, τις αναπηρίες, το φύλο.

Δύο σκελετοί αγκαλιάζονται, φιλιούνται, χορεύουν ενώ οι θεατές τους κοιτούν και χαμογελούν, γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι σε έναν μικροσκοπικό πλανήτη χαμένο στην απεραντωσύνη του σύμπαντος και είναι πιο πολλά αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που έγινε viral:








Πηγή: nooz.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *