Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το καλοκαίρι η διάθεση των Windows 10

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει τα Windows 10 το ερχόμενο καλοκαίρι, ως δωρεάν αναβάθμιση σε όλα τα PC που τρέχουν Windows 7, Windows 8.1 αλλά και τις Windows Phone 8.1 συσκευές. Αυτό που μας εξέπληξε είναι ότι από το κύμα αναβάθμισης δεν θα παραλειφθούν τα πειρατικά αντίτυπα των παραπάνω εκδόσεων των Windows, οπότε ακόμη και οι παράνομες κόπιες θα αναβαθμιστούν στα Windows 10, όπως δήλωσε ο Terry Myerson της Microsoft. 

Tα Windows 10 φέρνουν πληθώρα χαρακτηριστικών όπως το DirectX 12, το Xbox App με δυαντότητα cross-play μεταξύ του Xbox One, το νέο Start Menu, τη Cortana αλλά και τον νέο browser με την κωδική ονομασία Project Spartan.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *