Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ΛΑΕΚ 1-25 που οργάνωσε το ΣΕΕΒ Ν. Πέλλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ΛΑΕΚ 1-25 που οργάνωσε το σωματείο εμπόρων επαγγελματιών και βιοτεχνιών Ν. Πέλλας με τίτλο TO MARKETING ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ Τ Ε Χ Ν Ο Λ Ο Γ Ι Ω Ν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Μέσα από το πρόγραμμα κατάρτισης 40 ωρών οι καταρτιζόμενοι βελτίωσαν τις γνώσεις τους στις βασικές αρχές του μάρκετινγκ ,στην έρευνα αναγκών του καταναλωτή, στην τιμολογιακή πολιτική, στις τεχνικές πωλήσεων, στις ηλεκτρονικές πωλήσεις και στην κατάρτιση ενός σχεδίου μάρκετινγκ. 

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εργαζόμενοι από τις επιχειρήσεις των μελών του σωματείου μας. Οι καταρτήσεις συνεχίζονται, για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία μας στην Έδεσσσα (Πέλλης 11) καθημερινά από τις 11.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 2381027367.











Το Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΑΛΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΡΤΑ ΧΡΥΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *