Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση Γιακουμάκη

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της αυτοκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη δημιουργεί η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, γύρω από τις κινήσεις Κρητικών συμφοιτητών του λίγες μόνο ώρες μετά την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με αυτή, οι συγκεκριμένοι σπουδαστές, έξι ώρες μετά την εξαφάνιση του άτυχου Γιακουμάκη, βγήκαν και τον έψαχνα στην περιοχή δείχνοντας την φωτογραφία του.

Ειδικότερα κάτοικος της περιοχής ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ήμασταν στις 11 το βράδυ σε μια καφετέρια και μπήκαν μέσα με ένα κινητό και τη φωτογραφία του και μας ρωτούσαν αν τον είδαμε. Η απορία μας ήταν πως ψάχνεται ένας 20χρονος μετά από 6 ώρες που έφυγε. Πώς θεωρείται ότι έχει χαθεί", δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής.

Από την πλευρά τους οι συγκεκριμένοι συμφοιτητές παραδέχθηκαν ότι είχαν βγει και είχαν ξεκινήσει να ψάχνουν για τον 20χρονο, επειδή όπως είπαν είχαν ανησυχήσει. Μιλώντας στον Ant1, ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, ανέφερε ότι ουσιαστικά ολόκληρη η σχολή είχε βγει προκειμένου να ψάξει τον Βαγγέλη, επειδή ακριβώς η μητέρα είχε τηλεφωνήσει σε σπουδαστή της σχολής και είχε ανησυχήσει που δεν σήκωνε το τηλέφωνό του. 

Την ίδια ώρα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να καταφέρει να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αυτοκτονία.

Οι έμπειροι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αναλύουν τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από κάμερα ασφαλείας καταστήματος το οποίο και δείχνει τον 20χρονο σπουδαστή να περπατά στο απέναντι πεζοδρόμιο έξι λεπτά πριν από τις 14:00 το μεσημέρι. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για ομάδα νεαρών που ακολουθούσε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται με τον κ. Βρόσγο να αποκλείει κάτι τέτοιο κατηγορηματικά. 


Εισβολή διαδηλωτών

Στο μεταξύ όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο αυξάνεται η οργή για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Χθες σημειώθηκαν επεισόδια στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Οργισμένοι διαδηλωτές εισέβαλαν στην Σχολή και έφτασαν μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο της σχολής όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν σπουδαστές.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν σε παρακείμενη περιοχή παρατάχθηκαν απέναντι από τους συγκεντρωμένους διαδηλωτές. Συνθήματα όπως "δεν είναι αυτοκτονία, είναι δολοφονία" και "ποτέ και πουθενά, διώξτε τους τραμπούκους" δονούσαν την ατμποσφαιρα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας, από το κέντρο της πόλης στην περιοχή Κατσικά Ιωαννίνων όπου εδρεύει η Γαλακτοκομική Σχολή της πόλης.


news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *