Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και της Εθνικής Ελλάδος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης

Ο ΓΑΣ Έδεσσας στην προσπάθεια του να ενισχύσει την οικογένεια του μικρού Γιώργου (τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται
οικονομική βοήθεια ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων (συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά), διοργανώνει φιλανθρωπικό – φιλικό αγώνα μπάσκετ με την Εθνική Ελλάδος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης. 

Στην Εθνική Βετεράνων συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ (Πρέλεβιτς, Τσαρτσαρής, Ρετζιάς, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Σιγάλας, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης, Μασλαρινός, Γιαννούλης κ.α.)

Ο αγώνας ορίστηκε για την 16η Μαΐου 2015 στο ΔΑΚ Έδεσσας με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ. Ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί τους φιλάθλους της πόλης, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του μικρού Γιώργου να βγει νικητής στην δική του μάχη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *