Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κλειστό για τρεις ώρες το Δημαρχείο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες του ότι σήμερα το Δημαρχείο του Δήμου Αλμωπίας θα παραμείνει συμβολικά κλειστό από τις 12.00 μέχρι της 15.00 , και οι υπηρεσίες του δεν θα λειτουργούν, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις κοινωνικές δομές, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζει η ΚΕΔΕ εν όψει της ψήφισης από την ολομέλεια , της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης . 

Συντασσόμαστε με την απόφαση της ΚΕΔΕ , ενάντια στις προθέσεις της Κυβέρνησης, για τα ταμειακά αποθέματα 

Παράλληλα κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος , συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κετικίδη και τον πρόεδρο της ΔΙΚΕΑ κ. Χρήστο Γεωργίου, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα, μετά από κάλεσμα της ΚΕΔΕ. 

Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από το δημοτικό κατάστημα, ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτ/σης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *