Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Let's do it Almopia - Εθελοντική περιβαλλοντική δράση στο Δασάκι Αριδαίας

Εθελοντική πρωτοβουλία με την ονομασία ''Let's do it Almopia'' και με συντονιστή το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας, διοργανώνεται την Κυριακή 26 Απριλίου στις 11 π.μ. στο Δασάκι Αριδαίας.

Η παραπάνω δράση αποτελεί μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let's do it World (Let's do it Greece για την Ελλάδα), κατά την οποία χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. 

Στο event της Αριδαίας, εκτός από το 1ο ΕΠΑ.Λ., θα συμμετάσχουν οι Almopistas, η Ηλιαχτίδα, η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας, το Do it Eco Project, οι Σύλλογοι Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Αριδαίας, ο Δήμος Αλμωπίας και φυσικά όλοι οι απλοί πολίτες της περιοχής μας. 

Το ialmopia θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει εικόνες από την εθελοντική δράση.

Ας ''οπλιστούμε'' λοιπόν με μια σκούπα κι ένα φαράσι για να ομορφύνουμε το ταλαιπωρημένο Δασάκι, δείχνοντας παράλληλα πως ο εθελοντισμός είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση στην Αλμωπίας.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *