Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Crash test: Samsung S6 vs iPhone 6 (vid)

Το AppleInsider πραγματοποίησε μετρήσεις βασισμένες στις επιδόσεις των δύο smartphones στα γραφικά. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως με διπύρηνο επεξεργαστή και 1GB RAM, το iPhone
6 υπερτερεί του Galaxy S6 με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή, τα 3GB LPDDR4 RAM και την ταχύτατη UFS 2.0 flash μνήμη. 

Η εξήγηση είναι απλή. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω γραφικές παραστάσεις, τα 720p και τα 1080p των οθονών του iPhone 6 και 6 Plus αντίστοιχα, επιτρέπουν μεγάλες επιδόσεις, ενώ στον αντίποδα η Quad HD 1440p (2560x1440) οθόνη του Galaxy S6, είναι αρκετή για να ζορίσει τη συσκευή.



Σε μια διαφορετική σύγκριση ταχύτητας, όχι και τόσο επιστημονική, το Android GameE εκκινεί 16 ίδιες εφαρμογές και στα δύο τηλέφωνα, με το Galaxy S6 να “τερματίζει” 8 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από το iPhone 6.



unboxholics.com



1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *