Κυριακή 26 Απριλίου 2015

IALMOPIA LIVE: Η πιο όμορφη Κυριακή - Το μεγαλείο του εθελοντισμού στο Δασάκι Αριδαίας για τη δράση Let's Do It Almopia

Σκούπες, φαράσια, τσουγκράνες, χορτοκοπτικά, γάντια, σακούλες...Και 200 εκπληκτικοί εθελοντές! Και φυσικά καλή διάθεση!

Αυτά και μόνο χρειάστηκαν το πρωί της Κυριακής 26/4 στο Δασάκι Αριδαίας για να ομορφύνει ξανά ένας από τους πιο σημαντικούς ''πνεύμονες'' της πόλης. Όλοι ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της δράσης Let's Do It Almopia, και με περισσή όρεξη για δουλειά καταφέραμε να κάνουμε ένα μέρος που στις 10 π.μ. έμοιαζε με...ζούγκλα, να μοιάζει περισσότερο με πάρκο αναψυχής γύρω στη 1:00 μ.μ.

Με τη βοήθεια των Almopistas, της Ηλιαχτίδας, του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας, του Do it Eco, της Ευξείνου Λέσχης, των Συλλόγων Γονέων Δημοτικών Σχολείων της Αριδαίας, του Δήμου Αλμωπίας και δεκάδων απλών ανώνυμων πολιτών, έγινε το πρώτο βήμα για να απολαύσουν οι κάτοικοι της Αλμωπίας ένα πραγματικά όμορφο μέρος, που όμως έμοιαζε τόσο παρατημένο.

Το ialmopia βοήθησε ενεργά στο έργο των εθελοντών και θα σας μεταφέρει νοερά μέσα από το φωτογραφικό φακό του στη σημερινή εθελοντική δράση. 

Δείτε ΕΔΩ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


ΥΓ. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους για τη σημερινή προσπάθεια, αλλά θα θέλαμε να δώσουμε ένα respect παραπάνω στους ανθρώπους που ''έτρεξαν'' το project, την Αριάδνη Μαντά που έφερε το Let's Do It στην Αριδαία και την ''Αγία Τριάδα'' των Almopistas, Αλέξανδρο Καρατζά - Θεόφιλο Παπαδόπουλο - Ευτύχη Τουτουκτσή. Επίσης, ''εύγε'' στον αντιδήμαρχο Χρήστο Μπάτση και τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Χρήστο Γεωργίου, που φόρεσαν τα ρούχα της δουλειάς και έγιναν ένα με τους εθελοντές. Δεν ήρθαν μόνο για τη...λεζάντα στο Δασάκι, και το απέδειξαν.


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *