Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Επιστρέφει ή όχι η Nokia στα smartphones;

Μεγάλη αναταραχή προκλήθηκε αυτές τις μέρες στη βιομηχανία των smartphones από τη φημολογία πως η Nokia επιστρέφει στην αγορά με Android smartphones από το 2016. Η αρχή έγινε από το Re/Code το οποίο επικαλούμενο τεχνολογικές πηγές, ανέφερε πως η Nokia επιστρέφει στα smartphones από την επόμενη χρονιά. Τις φήμες ήρθε να επιβεβαιώσει το GforGames το οποίο επικαλέστηκε τον Πρόεδρο της Nokia China, Mike Wang και τις δηλώσεις του περί επιστροφής της Nokia το 2016.

Η Nokia ήρθε αμέσως να συνθλίψει αυτές τις δηλώσεις και μαζί τους κάθε ελπίδα των ρομαντικών παλαιών χρηστών κινητών τηλεφώνων, με επίσημο δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει πως “οι δηλώσεις αυτές είναι ψευδείς και λανθασμένα επικαλούνται διοικητικό στέλεχος της Nokia Networks. Η Nokia τονίζει πως δεν υπάρχουν σχέδια κατασκευής ή πώλησης συσκευών smartphone προς το παρόν”.

Η έκφραση “προς το παρόν” όμως αφήνει ένα παράθυρο ελπίδας, ειδικά αφού η συμφωνία της Nokia με τη Microsoft για μη χρήση του brand της πρώτης σε τηλέφωνα, λήγει το τέταρτο τρίμηνο του 2016.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *