Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 16/5 τα Ζώδια!


Γενικά: Αναζητάς την σταθερότητα και την ηρεμία γιατί μετά από τις εντάσεις και τις παρορμήσεις σου πάντα θέλεις κάπου να καταλαγιάσεις. Πρόσεξε να μην τον ρίξεις σήμερα στο φαγητό και στα γλυκά και κάνεις ακόμα και υπερβολές.
Ερωτικά: Έχεις μέσα σου μια έντονη επιθυμία να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου και γενικά να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είναι Σκορπιός θα κερδίσεις το ενδιαφέρον του με τον τρόπο που ξέρεις πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η οπτική γωνία που βλέπεις το πώς θα ανελιχθείς στην καριέρα σου χρειάζεται αναθεώρηση όπως επίσης να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα πρέπει να κάνεις υπομονή για κάτι που φτιάχνεις τώρα.
Γενικά: Σκέφτεσαι να κάνεις πολλά και θα τα κάνεις σήμερα μαζεμένα γιατί έχεις και το κέφι αλλά και το κουράγιο για να δημιουργήσεις εύκολα, άνετα και απλά. Θα είσαι περισσότερο εξωστρεφής.
Ερωτικά: Παραδίνεσαι στις επιθυμίες σου και ίσως είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν όλες αλλά αν επιμείνεις, θα δεις ότι θα πετύχεις ένα μεγάλο μέρος γιατί θα έχεις εκείνη την γλυκύτητα και την άνεση που σε βοηθά να κερδίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Οργανώνεσαι όσο δεν πάει και αυτό σε προετοιμάζει για μια διαφορετική πραγματικότητα που έρχεται από την άλλη εβδομάδα. Το σκεπτικό σου πάντως είναι πολύ έξυπνο και έχεις ξεφύγει από τις απόλυτες κινήσεις και σκέψεις.
Γενικά: Δεν θέλεις να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους για αυτό διοχετεύεις την ενέργειά σου με ένα τρόπο περισσότερο συνειδητό και ορθολογικό. Όσο και αν θέλεις να κρύψεις ένα μυστικό που ίσως αφορά και στην οικογένειά σου, θα αναγκαστείς να το μοιραστείς γιατί πιθανόν να μην αντέξεις το βάρος.
Ερωτικά: Είσαι στις κλειστές σου γιατί μπορεί να σκέφτεσαι ένα άτομο που ενδεχομένως να το θεωρείς «απαγορευμένο καρπό». Ίσως όμως κάνεις λάθος και να έχεις βγάλει εσύ αυτά τα συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κάνεις μόνος/η σου χωρίς όμως να αποκόπτεσαι και από την πραγματικότητα αλλά έχει και ένα τίμημα γιατί αναγκάζεσαι να τα κάνεις όλα εσύ. Η καλλιτεχνία και η δημιουργικότητα είναι στοιχεία που θα πρέπει να βάλεις στη δουλειά σου.
Γενικά: Δέχεσαι ότι όλα μπορεί να γίνουν και δεν αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε κατακλίσουν. Αυτό σε βοηθάει ακόμα και στο πιο δύσκολο έργο που έχεις αυτή την στιγμή να κάνεις.
Ερωτικά: Αναζητάς κάποιες ρομαντικές στιγμές γιατί έχεις νοσταλγική διάθεση η οποία δεν σε αφήνει να γίνεις ρεαλιστής/α αλλά αυτό έχεις ανάγκη αφού η ψυχή σου μόνο με αυτόν τον τρόπο εκδηλώνεται. Ο Σκορπιός κρατάει τα σκήπτρα στην καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αφήνεις τις επιρροές τρίτων να σου χαλούν την ισορροπία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις σιγουριά σε ό, τι κάνεις, αυτοπεποίθηση και να είσαι όσο πιο σταθερός/η γίνεται για να μπορέσεις να το συνεχίσεις γιατί είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις κάτι καλό.
Γενικά: Ανησυχείς περισσότερο από άλλες φορές για τα πιο υλικά και γήινα θέματα. Για αυτό ασχολείσαι όσο μπορείς με ένα ακίνητο ή με ζητήματα που αφορούν σε φαγητό, καλλυντικά, κολόνιες και οτιδήποτε έχει να κάνει με διακόσμηση ή με συντήρηση επίπλων.
Ερωτικά: Θέλεις να ελέγχεις την σχέση σου με ένα τρόπο πολύ απόλυτο και αρχηγικό κι αυτό δημιουργεί αντιρρήσεις και κυρίως αντιστάσεις. Τουλάχιστον βρες κάτι περισσότερο έξυπνο και επικοινωνιακό για να ξεπεράσεις τα κολλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανασκόπηση που πρέπει να κάνεις σχετίζεται με το παρελθόν. Χρειάζεται να δεις παλιότερες κινήσεις σου και να τις αναλύσεις για να ξέρεις, αν πρέπει αν τις αναπαράγεις ή όχι γιατί κάπου υπάρχει ένα μπέρδεμα που οφείλεις να ξεκαθαρίσεις.
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που χρειάζεται να ξεκουραστείς ψυχικά γιατί περνάς διάφορα ξαφνικά σοκ και δεν τα αντέχει ο οργανισμός σου. Καλύτερα λοιπόν να προστατευτείς και να ασχοληθείς με πιο εύκολα και απλά θέματα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να έχεις δυσκαμψία στο σώμα.
Ερωτικά: Προφασίζεσαι ότι είσαι άνετος/η και αεράτος/η και δείχνεις ότι δεν φοβάσαι, άσχετα αν μέσα σου δεν μπορείς να χωνέψεις τις ξαφνικές ανατροπές όπως αιφνίδιες αναχωρήσεις. Περνώντας η ημέρα θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν δεν είσαι και πολύ καλά το ρίχνεις στην δουλειά και με αυτόν τον τρόπο ισορροπείς τις δυσκολίες και τις μεγάλες αναποδιές. Βλέπεις ότι χρειάζεται να επικοινωνήσεις περισσότερο και να γνωρίσεις πιο πολύ κόσμο γιατί κάνει καλό στην δουλειά σου αλλά ίσως αυτό να το φοβάσαι. Σήμερα όμως που θα αναθεωρήσεις και θα δεις αλλιώς τα πράγματα και θα αρχίσεις τα τηλέφωνα.


Γενικά: Τα κολλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή θα σου απορροφήσουν όλη την ενέργεια. Ίσως έχεις ευέλικτες σκέψεις αλλά τις μπλοκάρεις με τα βαριά σου συναισθήματα.
Ερωτικά: Υπάρχει αδιέξοδο γιατί δεν παίρνεις αυτά που θέλεις και ίσως κολλήσεις από κινήσεις του άλλου ατόμου και χωρίς να το καταλάβεις θα εγκλωβιστείς. Η σχέση με τον Ζυγό θα σε προβληματίσει για αυτό προσπάθησε να σπάσεις την επανάληψη των δύσκολων γεγονότων που γίνεται μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια διαφορά σε οικονομικό επίπεδο με κάποια άτομα και αυτό σε στεναχωρεί γιατί αναγκάζεσαι να ζητάς τα χρήματά σου ή ακόμα να σε πιέζουν να περιορίσεις πράγματα που θα ήθελες.
Γενικά: Η βοήθεια που θα ζητήσεις από τα άλλα άτομα είναι φυσιολογική γιατί τελικά θα φτάσεις στο αμήν και μπορεί να ακουμπήσεις στις πλάτες τους, χωρίς βέβαια να χαλαρώσεις γιατί θα θέλεις να έχεις τον έλεγχο. Αυτό που σε χαλάει είναι η εξάρτηση που μερικές φορές μπορεί να νιώθεις με τα πολύ δικά σου πρόσωπα.
Ερωτικά: Δημιουργείς γερές βάσεις με το πρόσωπο που είστε μαζί και το πιο σημαντικό είναι ότι κάνεις συζητήσεις για συμβίωση ή και κάτι πιο σοβαρό. Αυτό είναι εφικτό με τον Ταύρο γιατί μπορεί να νιώσεις ότι είναι το άλλο σου μισό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι όταν συνεργάζεσαι μπορεί να μπαίνεις στα βαθιά και να ανακαλύπτεις ακόμα και τα κρυφά κομμάτια που έχουν οι συνεργάτες σου τους οποίους θα κατακτήσεις γιατί θα έχεις μεγάλη μαλαγανιά.
Γενικά: Έχεις δυσκολίες σε όλα τα πρακτικά πράγματα τα οποία για σένα δεν είναι και τόσο εύκολα επειδή σε κουράζουν. Κυρίως αν πρέπει να βάλεις σε μια τάξη αποθήκες, χαρτιά και συρτάρια θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες. Το φαγητό και γενικά όλες οι λιχουδιές σε ευχαριστούν και σου γεμίζουν κάποια κενά.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου να κάνεις μια συζήτηση η οποία μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη γιατί θα θίξεις λεπτά ζητήματα που δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς με διάφορες προοπτικές. Πρέπει να μοιραστείς με συγκεκριμένα άτομα τις ιδέες σου και κυρίως τις εμπειρίες σου και αυτό σε ενοχλεί γιατί νιώθεις ότι δεν είναι τα κατάλληλα.
Γενικά: Αντιμετωπίζεις πολύ θετικά την τρέχουσα καθημερινότητα και αυτό σε βοηθάει να νιώσεις καλά και να περάσεις καλύτερα και να υπάρχει μεγαλύτερη επικοινωνία στα θέματα παιδιών. Μια επίσκεψη σε θέατρο, μουσείο ή έκθεση ζωγραφικής θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Θέλεις να δείξεις τα συναισθήματά σου για αυτό έχεις ένα πολύ δυνατό άνοιγμα που είναι το καλύτερο για σένα γιατί έχεις μια άνεση και μια απλοχωριά η οποία θα σε βοηθήσει στο να έρθεις πιο κοντά. Είναι καλή ημέρα να βγεις έξω και να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά με φίλους ή για καινούργιες γνωριμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να εξασφαλίσεις κάποιες νέες προοπτικές που μπορεί να φαίνονται ριψοκίνδυνες, όσο όμως πηγαίνεις πιο βαθιά και συνειδητοποιείς τι πρέπει να κάνεις, τόσο λιγότερο φοβάσαι.
Γενικά: Χρειάζεσαι μια ξεχωριστή πινελιά και ακόμα κι αν βαριέσαι θα πρέπει να το κάνεις, έστω και με το ζόρι, για να ξεσκάσεις αλλά και για να αλλάξεις την ενέργεια σου. Αν νιώθεις βάρος ή μια μεγάλη αδράνεια να σε κατακλύζει καλύτερα να μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα. Βάλε μουσική ή ζωγράφισε, αν έχεις ταλέντο.
Ερωτικά: Προτιμάς να κάτσεις σπίτι σου αλλά όχι να μουχλιάσεις στη τηλεόραση αλλά να κάνεις κάτι ξεχωριστό και κυρίως να το μοιραστείς με το πρόσωπο που σου αρέσει και θέλεις να είναι στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κολλήματα τα οποία πρέπει να διώξεις από την σκέψη σου και να δεις μόνο το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόνο τότε θα κερδίσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο.
Γενικά: Η δημιουργικότητα μπορεί να συνοδεύεται και από ένα καλό ποτήρι κρασί ή από μια όμορφη φιλική συντροφιά. Σήμερα θα αναζητήσεις την ποιοτική ζωή και τις ανέσεις σου γιατί τα χρειάζεσαι επειγόντως.
Ερωτικά: Η θάλασσα θα είναι το βάλσαμο ακόμα και για την σχέση σου. Για αυτό, αν είναι, να πας προς εκείνα τα μέρη που θα χαλαρώσεις και δεν θα έχεις εκνευρισμό και ένταση. Αν σε ενδιαφέρει ένας Τοξότης θα βρεθείς μαζί του και μέσα από φίλους ή ακόμα και από ένα κοινό άθλημα και θα περάσετε όμορφες στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιμένοντας σε μια τακτική, πιο πρακτική, θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν θα χάσεις καμία ευκαιρία και μάλιστα θα έχεις να λαμβάνεις χρήματα ή άλλες απολαβές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σου.Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *