Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Επιδιορθώθηκε η σπασμένη γεώτρηση στο Λουτράκι Αλμωπίας

Ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλάνιζε τους αγρότες της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου, η σπασμένη γεώτρηση η οποία παρέμεινε χαλασμένη από τον Ιούλιο του 2014, βρήκε λύση χάρη στην επέμβαση του Δήμου Αλμωπίας.

Τα συνεργεία του Δήμου εργάστηκαν συντονισμένα και έδωσαν ξανά σε χρήση τη συγκεκριμένη γεώτρηση, καθώς εδώ και περίπου έναν χρόνο ταλαιπωρήθηκαν πολύ συμπολίτες μας εξαιτίας αυτής της βλάβης.

Ο Δήμος Αλμωπίας ζητά την κατανόηση των τοπικών κοινωνιών και δεσμεύεται ότι ένα-ένα τα προβλήματα θα λύνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Δήμος Αλμωπίας

Γραφείο Τύπου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *