Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας και Γιάννη Σηφάκη με τη διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας

Συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, του Συντονιστή Αλμωπίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αβραμίδη και της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας πραγματοποιήθηκε
το πρωί της Κυριακής 3/5 στην Αριδαία. 

Η συζήτηση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα των εγκαταστάσεων καθώς το Δ.Α.Κ.Αριδαίας έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια και ουσιαστικά πλέον συντηρείται αποκλειστικά από τους συλλόγους που το χρησιμοποιούν. Τέθηκαν πολλά θέματα από τη διοίκηση όπως αυτά της θέρμανσης, του παρκέ, της μόνωσης κλπ (θέματα που όσοι δήμαρχοι και βουλευτές και να πέρασαν δεν άγγιξαν) και ενημέρωσαν τον βουλευτή περί του τι μπορεί να γίνει για να βρεθεί λύση.


Από την σειρά του ο βουλευτής έδειξε ενδιαφέρον και ενημέρωσε για προγράμματα που ενδέχεται να δρομολογηθούν μέσα στον Μάιο και θα αφορά κτιριακά θέματα. Ζήτησε από τη διοίκηση έναν πλήρες φάκελο πάνω σε όλα τα θέματα και την κάλεσε στην Αθήνα για να διεκδικήσουν μαζί τα αυτονόητα για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην επαρχία μας. Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε και ας ελπίσουμε να είναι η αρχή μίας καλής συνεργασίας για το καλό του τοπικού μπάσκετ και όχι μόνο.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *