Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Οι γυναικείες ομάδες κάνουν το ντεμπούτο τους στο FIFA 16 (vid)

Η ΕΑ Sports ανακοίνωσε όπως αναμένονταν τις πρώτες πληροφορίες για το FIFA 16, οι οποίες είναι... γένους θηλυκού προς έκπληξη όλων. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ποδοσφαιρικών τίτλων εισέρχονται γυναίκες ποδοσφαιριστές με τις γυναικείες εθνικές ομάδες τους. Συνολικά θα προστεθούν 12 γυναικείες εθνικές ομάδες και είναι οι εξής: Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Αγγλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία Σουηδία και ΗΠΑ. 

Τη δυνατότητα να παίξετε με τις γυναικείες ομάδες θα έχετε στα Kick-off, Offline Tournament και Online Friendly modes. Λόγω του ότι συστηνόμαστε σε μια διαφορετική κατηγορία παικτών, προστέθηκαν στο παιχνίδι νέα γυναικεία body types και animations με ιδιαίτερη προσοχή στην κίνηση των μαλλιών κατά το gameplay.

Το FIFA 16 αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου για τα PC, Xbox One, PS4, X360 και PS3. Ακολουθεί το trailer του τίτλου για την γένους θηλυκού προσθήκη της σειράς.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *