Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Ερασιτέχνης φωτογράφος μαγεύει με τις νυχτερινές λήψεις του! (pics)

Ο Mikko Lagerstedt είναι ένας αυτοδίδακτος φωτογράφος που ζει στην πόλη Kareva της Φινλανδίας και ειδικεύεται στις νυχτερινές λήψεις. Οι εικόνες του εμφανίζονται στο Instagram και κερδίσουν τις εντυπώσεις αφού παρουσιάζουν τη νύχτα με έναν τρόπο μαγικό. Καθετί γύρω του τον εμπνέει να φωτογραφίσει και να δημιουργήσει εξαιρετικά σκηνικά μέσα σε φυσικά τοπία που εκπλήσσουν.


«Πολλές φορές απολαμβάνω την ομορφιά της φύσης, τη βροχή, τον ήλιο, τη νύχτα, το ηλιοβασίλεμα… Κάποια στιγμή σκέφτηκα να κρατήσω όλες αυτές τις εικόνες αναλλοίωτες.Πήρα τη φωτογραφική μου και ξεκίνησα να φωτογραφίζω». λέει εκείνος. Όσο για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των σκηνικών; «Έχασα τον καλύτερό μου φίλο στα 20 και αυτό επηρέασε και τον τρόπο που σκέφτομαι αλλά και το πώς βλέπω τα πάντα γύρω μου», εξηγεί. Το μεγάλο μέρος της δουλειάς του μπορείτε να το απολαύσετε στο mikkolagerstedt.com.perierga.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *