Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Πιλότοι φωτογραφίζουν πανέμορφα τοπία από ψηλά (pics)

Η θέση στο πιλοτήριο είναι σίγουρα η πιο προνομιούχα μέσα σε ένα αεροπλάνο, αφού τα πάντα φαίνονται ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια σου και τίποτα δεν εμποδίζει τη θέα. Έτσι οι πιλότοι έχουν το προνόμιο να βλέπουν τις ωραιότερες εικόνες από τις πόλεις που προσεγγίζουν, τα πιο εντυπωσιακά τοπία σε βουνά και θάλασσες αλλά και όλο το μεγαλείο του κόσμου έτσι όπως φαίνεται από ψηλά.


 Παίρνοντας λοιπόν την κάμερά τους φωτογραφίζουν αυτά που βλέπουν μπροστά τους και παρουσιάζουν εικόνες που δύσκολα βλέπει κάποιος από το πλαϊνό παράθυρο του αεροπλάνου…

1. Σίδνεϋ


2. Σαν Φρανσίσκο


3. Κέιπ Τάουν


4. Σικάγο


5. Μπόρα Μπόρα


6. Φούτζι


7. Λονδίνο






perierga.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *