Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Aπεβίωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου (Σαν σήμερα 23/6)

1996: αιφνίδια απεβίωσε, από οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου. Η σορός του μεταφέρθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου παρέμεινε
για λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 26/6, μέρα της κηδείας του.

1997: σε ηλικία 109 ετών πέθανε ο συνθέτης και τραγουδιστής του ρεμπέτικου Γιώργος Κατσαρός.

1922: Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου καταδικάζεται σε τριετή φυλάκιση για τα όσα υποστήριξε στο «Δημοκρατικό Μανιφέστο». Συνήγορός του ήταν ο Γεώργιος Παπανδρέου.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Moυσική 23/6
1973Κυκλοφορεί το single "Money" του Βρετανικού συγκροτήματος Pink Floyd. Είναι μέρος του άλμπουμ "The Dark Side of the Moon" που κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου (Μεγάλη Βρετανία) και είναι μια δημιουργία του Roger Waters.
1979Το άλμπουμ "Breakfast in America" των Βρετανών Supertramp βρίσκεται στην κορυφή του Billboard 200. Είναι το έκτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος, ηχογραφήθηκε από το Μάιο έως το Δεκέμβριο του 1978 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 1979. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει παγκοσμίως πάνω από δεκαοκτώ εκατομμύρια αντίτυπα. Παρόλο που οι Supertramp δεν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην χώρα τους, το άλμπουμ κατάφερε να φτάσει στην τρίτη θέση των Βρετανικών charts και δύο από τα τραγούδια του μπήκαν στο top 10. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Logical Song", "Goodbye Stranger", "Breakfast in America" κ.α. Το Φεβρουάριο του 1980 στην 22η τελετή απονομής των Grammy Awards το άλμπουμ χάρισε στους δημιουργούς του τα βραβεία "Best Album Package" και "Best Engineered Recording".
1979Οι Αμερικανοί The Knack κυκλοφορούν το πρώτο τους single με τίτλο "My Sharona". Το τραγούδι είναι μέρος του άλμπουμ τους "Get the Knack". Η Sharona (Sharona Alperin) ήταν υπαρκτό πρόσωπο και σύντροφος τους τραγουδιστή του συγκροτήματος Doug Fieger.

Αθλητισμός 23/6
23/6/2006 Ένα πρώτο δείγμα ούρων της Marion Jones βγαίνει θετικό στην ουσία Erythropoietin στο Πρωτάθλημα Στίβου της Ιντιανάπολις. Παρότι, 3 μήνες μετά (6/9/2006) ένα δεύτερο δείγμα θα βγει αρνητικό, η Jones στις 5/10/2007 θα παραδεχτεί ότι έκανε χρήση στεροειδών και θα επιστρέψει όλα τα μετάλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ

23/6/1999 Η Εθνική Ελλάδος χάνει από την Λιθουανία με 82-64 και αποκλείεται στην πρώτη φάση του 31ου Eurobasket της Γαλλίας για πρώτη φορά από το 1983 μετά από 3 συνεχόμενες ήττες

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *