Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

IALMOPIA LIVE: Κέφι, χορός και τραγούδι στις εκδηλώσεις του Λ.Ο.Αριδαίας ''Οι Άλμωπες'' (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα απολαυστικό διήμερο εκδηλώσεων με χορό και τραγούδι προσέφεραν οι άνθρωποι του Λαογραφικού Ομίλου Αριδαίας ''Οι Άλμωπες'' στο προαύλιο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας.

Αν και το Σάββατο 20/6 ο καιρός χάλασε την έναρξη των εκδηλώσεων, ο κόσμος δεν έχασε τη διάθεσή του και έδωσε το παρών την Κυριακή 21/6 στη συναυλία των Imam Baildi και τη Δευτέρα 22/6 στο χορευτικό πρόγραμμα του Ομίλου, υπό τους ήχους της ορχήστρας ''Ήχοι της Αλμωπίας''.

Δύο πολύ όμορφες βραδιές που προσέφεραν στους κατοίκους της Αλμωπίας μια μικρή απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ και ΕΙΚΟΝΕΣ από τις εκδηλώσεις μέσα από την κάμερα του ialmopia!











































































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *