Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Γιάννης Σηφάκης στον Γιώργο Τράγκα: ''Τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές δεν πρόκειται να έρθουν για ψήφιση στη Βουλή'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή ''Χωρίς Αναισθητικό'' και στον Γιώργο Τράγκα ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.

Ο συντοπίτης μας Βουλευτής συμμετείχε σε συζήτηση με αντικείμενο όλα τα καυτά θέματα των ημερών σχετικά με την ελληνική διαπραγμάτευση με τους δανειστές και με τα μέτρα που πρόκειται να έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή.

Τόνισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει μέτρα που θα προσθέσουν κι άλλο βάρος στις πλάτες του ελληνικού λαού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ούτε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα διανοηθεί να φέρει στο ελληνικό κοινοβούλιο μέτρα αντίθετα στα όσα έχει δεσμευτεί εδώ και καιρό.

Δείτε απόσπασμα της συνομιλίας του Γιάννη Σηφάκη με το Γιώργο Τράγκα στο παρακάτω βίντεο:



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *