Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Καθαρισμός του Δ.Α.Κ.Αριδαίας από το Φ.Ο.Α! (pics)

Στον εθελοντικό καθαρισμό ολόκληρου του εσωτερικού χώρου του Δ.ΑΚ.Α προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Φ.Ο.Αριδαίας εν ’όψη του Summer Camp που θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα στις 6μ.μ. 

Το κλειστό έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πολλά χρόνια χωρίς απολύτως κανένας δήμαρχος να νοιάζεται για αυτό. Τα τελευταία 2 χρόνια με πρωτοβουλίες της διοίκησης του σωματείου γίνεται μια προσπάθεια συντήρησης και αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων. Μεγάλο παράδειγμα τα 2 αποδυτήρια που πλέον θεωρούνται από τα καλύτερα της κατηγορίας.



Πέρα όμως από τα αποδυτήρια σήμερα το πρωί είχαν ραντεβού διοίκηση και παίχτες. Σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά για να κατορθώσουν το ακατόρθωτο. Να καθαρίσουν όλους τους χώρους του γηπέδου και της εξέδρας.. Οι χώροι που καθαρίστηκαν ίσως να έχουν να καθαριστούν από όταν και χτίστηκε το γήπεδο! 5 ώρες διήρκεσε ο καθαρισμός και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Δείτε το φωτορεπορτάζ του blog μας:






















ialmopia.gr

1 comments:

  1. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ24 Ιουνίου 2015 στις 12:24 μ.μ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *