Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δολοφονία 65χρονου στην Άψαλο Αλμωπίας

Η προσβολή της τιμής του δράστη ήταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η αιτία που ο άτυχος 65χρονος από την Άψαλο Αλμωπίας βρήκε τραγικό θάνατο στην οικία του.

Συγκεκριμένα, το θύμα φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με 26χρονο άνδρα σε καφενείο της Αψάλου χθες το βράδυ. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ο φερόμενος ως δράστης προσεβλήθη σοβαρά από τα λόγια του θανόντος, με αποτέλεσμα να τον επισκεφτεί στην οικία του για να ζητήσει εξηγήσεις. Προφανώς, τα πράγματα ξέφυγαν και το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί.

Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε να κείτεται νεκρός στο σπίτι του σήμερα το μεσημέρι από την αδελφή του.

Το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *