Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Πως να εξαναγκάσετε τα Windows 10 να αρχίσουν την αναβάθμιση

Η σταδιακή κυκλοφορία των Windows 10 από τη Microsoft έχει αφήσει πολλούς χρήστες που έχουν κάνει κράτηση για το δωρεάν αντίγραφο των Windows 10, να περιμένουν την ειδοποίηση που θα τους λέει πως ήρθε η σειρά τους να κατεβάσουν το νέο λογισμικό. 

Υπάρχει όμως ένας τρόπος που μπορεί να εξαναγκάσει τα Windows 7 ή 8.1 να αρχίσουν να κατεβάζουν τα αρχεία των Windows 10. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες παρακάτω...

Βρείτε το φάκελο “C:\Windows\SoftwareDistribution\Download” και διαγράψτε όλα τα αρχεία που περιέχει αυτός ο φάκελος.


Έπειτα ανοίξτε το Windows Update πατώντας το Windows πλήκτρο, πληκτρολογώντας “Windows Update” και κάνοντας κλικ πάνω του.


Ανοίξτε την μπάρα εντολών πατώντας το πλήκτρο των Windows και πληκτρολογώντας cmd. Μην πατήσετε Enter. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε “Run as administrator”.


Πληκτρολογήστε “wuauclt.exe/updatenow” χωρίς να πατήσετε Enter. Με αυτή την εντολή αναγκάζετε το Windows Update να ψάξει για αναβαθμίσεις.


Στο παράθυρο των Windows Update πατήστε “Check for updates” πάνω αριστερά.


Όσο κάνει την αναζήτηση, γυρίστε στην μπάρα εντολών και πατήστε Enter στην εντολή που είχατε γράψει πριν λίγο.


Αν όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε, θα δείτε το Windows Update να κατεβάζει τα Windows 10. Αν δε θέλετε να μπλέκετε με εντολές ή φοβάστε πως κάτι θα πάει στραβά, η υπομονή είναι η καλύτερη οδός. Η Microsoft κάνει πολύ καλή δουλειά με την αναβάθμιση και ήδη τα Windows 10 βρίσκονται σε δεκάδες εκατομμύρια υπολογιστές. Σύντομα θα έρθει και η σειρά σας. Σιγουρευτείτε μόνο πως τα Windows 7 ή 8.1 που κατέχετε έχουν κάνει όλες τις αναβαθμίσεις συστήματος.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *