Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ακτιβιστής διακόπτει ομιλία της Μέρκελ φωνάζοντας ΟΧΙ - Εκείνη απαντά ΝΑΙ στα ελληνικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ομάδα Ελληνων διέκοψαν το πρωί του Σαββάτου μια ομιλία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, αναρτώντας μικρά αυτοσχέδια πλακάτ και φωνάζοντας
στα ελληνικά υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.

Η κα Μέρκελ εκείνη την ώρα μιλούσε σε συγκέντρωση του κόμματός της, των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU), ενώ οι περίπου 10 Ελληνες την διέκοψαν εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Επειτα από μερικά λεπτά, άνθρωποι της ασφάλειας απομάκρυναν τους διαδηλωτές, με τη Γερμανίδα καγκελάριο να απαντά, μιλώντας γερμανικά αλλά αναφερόμενη υπέρ του «Ναι» στα ελληνικά:

«Προκειμένου να εξισορροπηθεί το πράγμα και πάλι, λέμε “Ναι” που στα ελληνικά σημαίνει “Ναι”». Τότε, το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *